El Mirallet

Qui som

El Mirallet neix fa més de 30 anys, amb la intenció de convertir-se un punt de trobada d’amics i amigues, on fer un petit mos, amb menjar de proximitat i qualitat i gaudint d’un ambient proper.

El Mirallet està ubicat al centre de Granollers, al costat de l’Església de Sant Esteve i el restaurant conserva les antigues parets de pedra de la casa original, creant diferents espais dins del mateix restaurant, ideal per a fer celebracions especials per grups.

Al llarg d’aquests anys, hem anat evolucionant la nostra cuina, oferint el millor de nosaltres i incorporant plats per a totes les necessitats. A la carta podreu trobar amanides, gratinats, plats de patés i formatges, les nostres clàssiques truites i remenats, carns, peixos… També tenim plats per a intolerants al gluten i a la lactosa (i cervesa apta per a celíacs), així com plats vegetarians i entrepans vegans.

A més a més, la nostra història està estretament lligada a l’art i la música, organitzant exposicions que decoren temporalment les parets del nostre restaurant i el ja clàssic Miramecres, nits de concert a l’aire lliure durant els mesos de Juny a Setembre.

No t’ho pensis més i vine a descobrir més sobre nosaltres.
T’esperem! 🙂

 • Menús de Grups
 • Miramecres 2018
 • Menú diari
 • Carta
 • Entrades recents

  Exposició de fotografia: Un cop d’ull a Lanzarote, d’Humbert Batlles.

  Un cop d’ull a Lanzarote – Humbert Batlles “Un cop d’ull, perquè l’exposició de fotografies de Lanzarote és fruit d’una estada curta a l’illa, on intento reflectir la bellesa del lloc. Els camps de lava són presents a tot arreu i malgrat això, hi ha una explosió de color. El blau del cel i del […]

  Sopars de grups i festes de Nadal

  El Nadal està aquí mateix… per això a El Mirallet us hem preparat varis menús de grups

  Exposició: Miratges, per Llorenç Civil

  El proper 12 de Novembre a les 18h, us esperem a la inauguració de l’exposició!

 • -->