Carta

Entrepans

Petit

Normal

Bikini

3,25€

Formatge

2,30€
3,60€

Fuet

2,30€
3,60€

Llonganissa

2,30€
3,60€

Nordic (salmó fumat i brie)

4.10€
6.35€

Pernil País

2,30€
3,60€

Tonyina

2,45€
3,80€

Truita Francesa

2,30€
3,60€

Truita Variada

3,35€
5,65€

Banyador

3,25€
4,25€

Gratinats

Raclette de pernil dolç gratinada

8,50€

Xapata d’albergínia i gruyère gratinat

8,05€

Xapata de fuet amb formatge gratinat

7,95€

Xapata de tonyina i ceba amb formatge gratinat

9,30€

Salmó fumat gratinat amb formatge raclette

11,15€

Per a picar

Tapa

Ració

Cloïsses Espinaler

3,10€
8,40€

Escopinyes Espinaler

3,80€
9,75€

Fuet

2,50€
4,95€

Manxego

2,50€
4,95€

Musclos Espinaler

2,60€
4,70€

Navalles Espinaler

4,40€
7,00€

Olives farcides o de pinyol

1,25€
2,45€

Patates “Xips”

1,75€

Patates Braves

2,30€
4,60€

Pernil

2,50€
4,95€

Plats Calents

Confit d’ànec a la salsa de gerds

13,10€

Hamburgueses vegetals

9,30€

Crema de verdures

4,90€

Crep de fajol de pernil i brie

4,60€

Plats Freds

Amanida de formatge de cabra gratinat, fruita seca i vinagreta de mòdena

8,85€

Ració de salmó fumat

10,70€

Taula de 3 formatges: Casa Mateu, Blau de Jutglar i La Calma

10,15€

Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa

10,35€

Ració de paté de pebre negre

7,35€

Carpaccio de bou a l’oli de farigola i manxego

9,90€

Remenats

Remenat de patata i xoriço

7,55€

Truites

Truita mallorquina (patates i sobrassada)

7,55€

Truita de patates i gorgonzola

7,55€

Truita de patata i ceba

7,55€

Truita d’albergínia i formatge brie

7,55€