El Mirallet

Qui som

El Mirallet neix fa més de 30 anys, amb la intenció de convertir-se un punt de trobada d’amics i amigues, on fer un petit mos, amb menjar de proximitat i qualitat i gaudint d’un ambient proper.

El Mirallet està ubicat al centre de Granollers, al costat de l’Església de Sant Esteve i el restaurant conserva les antigues parets de pedra de la casa original, creant diferents espais dins del mateix restaurant, ideal per a fer celebracions especials per grups.

Al llarg d’aquests anys, hem anat evolucionant la nostra cuina, oferint el millor de nosaltres i incorporant plats per a totes les necessitats. A la carta podreu trobar amanides, gratinats, plats de patés i formatges, les nostres clàssiques truites i remenats, carns, peixos… També tenim plats per a intolerants al gluten i a la lactosa (i cervesa apta per a celíacs), així com plats vegetarians i entrepans vegans.

A més a més, la nostra història està estretament lligada a l’art i la música, organitzant exposicions que decoren temporalment les parets del nostre restaurant i el ja clàssic Miramecres, nits de concert a l’aire lliure durant els mesos de Juny a Setembre.

No t’ho pensis més i vine a descobrir més sobre nosaltres.
T’esperem! 🙂

 • Menús de Grups
 • Miramecres 2018
 • Menú diari
 • Carta
 • Entrades recents

  Nova exposició: Cercant l’Ànima de Mireia Camps

  Aquest Dimarts 12 de desembre de 2023 s’inaugura a les 19h la nova exposició que acollim al Mirallet: “Cercant l’ànima” de Mireia Camps. La tindreu disponible fins a final de gener del 2024. Mireia Camps dedicada a la pintura des de fa molts anys, sempre busca reptes i tècniques noves, amb un estil impressionista. “Per […]

  Nova exposició: Instants de Ramon Duch

  A partir de demà dimarts 17 de gener, El Mirallet acull una nova exposició de fotografia. Aquest cop de la mà de Ramon Duch i “Instants”. Duch ens presenta així la seva exposició: “La nostra mirada pot transformar l’estètica d’una imatge i la de l’espai que l’envolta. El silenci, els tons del capvespre, la llunyania, […]

  Nova exposició: Els colors del Nadal

  El talleret de l’Elena exposa novament al Mirallet. Els alumnes, tant adults com joves, s’han inspirat en diferents racons de Granollers, interpretant-los amb els colors del Nadal. L’exposició consta de 26 il·lustracions realitzades amb diferents tècniques pictòriques. Us hi esperem a tots a la inauguració: Dimarts 13 de desembre a les 20.00h al Mirallet!  

 • -->